Vabljeni na uvodni seminar iz transakcijske analize, ki bo potekal  21. in 22. december 2019

Poteka vpis v prvo leto profesionalne edukacije za psihoterapevta transakcijske analize

 

Vabljeni tudi k branju novega prispevka v meniju  med članki: Razvoj transakcijske analize v Sloveniji

 

Pozdravljeni 

 

Pred vami je spletna stran inštituta, ki letos praznuje deseto obletnico svojega delovanja in katere namen je pripomoči k čim bolj enostavnim potem iskanja ustrezne psihoterapevtske ali svetovalne pomoči, kakor tudi profesionalnemu usposabljanju za  profesionalno psihoterapevtsko uporabo  transakcijske analize   in relacijsko izraznega svetovanja.

 

Inštitut je nastal leta 2008 kot najustreznejši povzetek in nadgradnja dejavnosti izvajanja in poučevanja ter usposabljanja psihoterapevtov transakcijsko analitične psihoterapije, ki se je od leta 1995 izvajala v okviru Avtonomija sp. Psihoterapijo in edukacijo izvajamo v slovenskem, angleškem, srbohrvaškem in italijanskem jeziku.

 

Z metodami transakcijske analize pristopamo le nevrotičnim (samokonfliknim) težavam in simptomom. Dejavnosti inštituta niso subvencionirane in so za uporabnika plačljive po objavljenem ceniku. Strokovno-etična vodila dejavnosti so usklajena z merili standardov evropske in svetovne asociacije za transakcijsko analizo (EATA, ITTA) ter evropske asociacije za psihoterapijo (EAP).

Želim vam prijeten in koristen ogled naše spletne strani, za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo vse delovnike od 9.00 do 19.00 ure na našem kontaktnem e-naslovu in telefonu.

 

Martin Bertok TSTA-Psychotherapy applications

Direktor IPTA

 

IPTA

Ta spletna stran uporablja piškotke Beri naprej ...