Spoštovani obiskovalec naše spletne strani

 

Inštitut za transakcijsko analizo v njeni psihoterapevtski aplikaciji  je bil ustanovljen leta 2008 kot najustreznejši povzetek in nadgradnja dejavnosti izvajanja osebne psihoterapije in  usposabljanja psihoterapevtov transakcijsko analitične psihoterapije, ki se je od leta 1995 izvajala v okviru Avtonomija sp. .

 

Strokovna in etična vodila naše dejavnosti so usklajena z merili standardov evropske in svetovne asociacije za transakcijsko analizo (EATA, ITTA) ter evropske asociacije za psihoterapijo (EAP).

Želim vam prijeten in upamo koristen ogled naše spletne strani, za dodatna vprašanja glede izobraževanj in prijavo v psihoterapevtski proces pa sem vam na voljo vse delovnike od 9.00 do 19.00 ure na našem kontaktnem e-naslovu info@ipta.si  in telefonu 041 789118.

 

Martin Bertok

Psihoterapevt učitelj in supervizor

transakcijske analize

 

"V kovid času, ko je na voljo manj medčloveške pozornosti in njenih vrst, je dodatno pomembno, da povečujemo njegovo kvaliteto"

 

NOVOSTI:

 

Uvodni seminar iz transakcijske analize bo izveden po skaypu ali zoomu

18.in 19. decembra 2021

 

(Prijave sprejemamo do 12. 12.)

 

Poteka vpis v Specialistično profesionalno edukacijo za Transakcijsko analitičnega psihoterapevta tako za profesionalno diplomsko edukacijo kot za fakultativni vpis in pridobitev dodatnih znanj iz psihoterapije


Ponovno sta na voljo bralcem strokovne literature knjigi Katero igro igraš? in Transakcijska analiza v Psihoterapiji (glej knjigarna IPTA)

 

Nov članek

 Študijska edukacija iz Transakcijske analize v svetu, Evropi in Sloveniji

 

 

 

Martin Bertok TSTA-Psychotherapy applications

 

Ta spletna stran uporablja piškotke Beri naprej ...