Spoštovani obiskovalec naše spletne strani

 

Obveščamo vas, da psihoterapevtskih srečanj v času izrednih ukrepov za preprečitev širjenja infekta z corona virusom, ne izvajamo oziroma ne bomo izvajali psihoterapije , supervizijo in edukcijskih procesov v srečanjih v živo, temveč le preko naše skype linije martin.bertok1.

 

Naj ob sprejetih ukrepih zmanjšanja neposrednih stikov med sodržavljani poudarimo, da je dolgotrajna socialno psihološka izolacija posameznika lahko problematična tako z vidika psihološkega kot telesnega zdravja in delovanja človekovega imunskega sistema. Temu se lahko uprete in kompenzirate tako, da povečate kvaliteto  vaših stikov in odnosov

 

Spoštovani interesenti za udeležbo na napovedanem seminarju iz uvoda v transakcijsko analitično psihoterapijo, predvidenega za izvedbo 21. in 22. marca ta mesec.

 

Obveščamo vas, da je o izvedbeni termin prenesen na 30. in 31. maja 2020, ko pričakujemo stabilizacijo razmer po sprejetih ukrepih vlade glede ravnanj in obnašanj v času širjenja epidemije okužb z novim Korona virusom.

Pri tem naj poudarimo, da je  vsako radikalno zmanjšanje druženja in srečevanje ljudi na daljši rok

praviloma  psihološko zdravje in telesno-imunski sistem lahko obremenjujoče., to pa lahko kompenziramo z dvigom kvalitete naših odnosov

 

Lep pozdrav

 

Martin Bertok

Diplomiran učitelj, supervizor in psihoterapevt transakcijske analize

 

 

Poteka vpis v prvo leto profesionalne edukacije za psihoterapevta transakcijske analize

 

Vabljeni tudi k branju zadnjega prispevka v meniju  med članki: Razvoj transakcijske analize v Sloveniji

 

Pozdravljeni 

 

 

 

Inštitut za transakcijsko analizo v njeni psihoterapevtski aplikaciji  je bil ustanovljen leta 2008 kot najustreznejši povzetek in nadgradnja dejavnosti izvajanja in poučev trasakcijski analizovanja ter usposabljanja psihoterapevtov transakcijsko analitične psihoterapije, ki se je od leta 1995 izvajala v okviru Avtonomija sp. Psihoterapijo in edukacijo izvajamo v slovenskem in delno v angleškem jeziku.

 

Strokovno-etična vodila dejavnosti so usklajena z merili standardov evropske in svetovne asociacije za transakcijsko analizo (EATA, ITTA) ter evropske asociacije za psihoterapijo (EAP).

Želim vam prijeten in upamo koristen ogled naše spletne strani, za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo vse delovnike od 9.00 do 19.00 ure na našem kontaktnem e-naslovu in telefonu.

 

Martin Bertok TSTA-Psychotherapy applications

 

Ta spletna stran uporablja piškotke Beri naprej ...