Spoštovani obiskovalec naše spletne strani

 

Inštitut za transakcijsko analizo v njeni psihoterapevtski aplikaciji  je bil ustanovljen leta 2008 kot najustreznejši povzetek in nadgradnja dejavnosti izvajanja osebne psihoterapije in  usposabljanja psihoterapevtov transakcijsko analitične psihoterapije, ki se je od leta 1995 izvajala v okviru Avtonomija sp. .

 

Strokovna in etična vodila naše dejavnosti so usklajena z merili standardov evropske in svetovne asociacije za transakcijsko analizo (EATA, ITTA) ter evropske asociacije za psihoterapijo (EAP).

Želim vam prijeten in upamo koristen ogled naše spletne strani, za dodatna vprašanja glede izobraževanj in prijavo v psihoterapevtski proces pa sem vam na voljo vse delovnike od 9.00 do 19.00 ure na našem kontaktnem e-naslovu info@ipta.si  in telefonu 041 789118.

 

Martin Bertok

Psihoterapevt učitelj in supervizor

transakcijske analize

 

 "V času, ko je na voljo manj medčloveškega stika in njegovih vrst, je dodatno  pomembno, da povečujemo njegovo kvaliteto"

 

NOVOSTI:

 

- Ponovno sta na voljo bralcem strokovne literature knjigi Katero igro igraš? in Transakcijska analiza v Psihoterapiji (glej knjigarna IPTA)

 

Uvodni seminar iz transakcijske analize bo izveden 18. in 19. septembra 2021

Poteka vpis v Specialistično   profesionalno edukacijo za Transakcijsko analitičnega psihoterapevta

 

Vabljeni tudi k branju zadnjega prispevka v meniju  med članki:

        Študijska edukacija iz Transakcijske analize v svetu, Evropi in Sloveniji

 

 

 

Martin Bertok TSTA-Psychotherapy applications

 

Ta spletna stran uporablja piškotke Beri naprej ...